На Рівненщині понад 2 години лунав сигнал повітряної тривоги: У сусідній області чули вибухи

Нині там працюють відповідні служби

Сьогодні вранці росія вкотре атакувала Україну ракетами. Від шостої до майже пів на дев’яту ранку сигнал повітряної тривоги лунав у всіх областях країни, у деяких з них місцеві жителі чули вибухи. 

На Рівненщині повітряна тривога лунала трохи більше, ніж 2 години. Про її результати обласна влада не повідомляє, тож, ймовірно, все обійшлося. Однак у сусідній Хмельниччині за час повітряної тривоги пролунало щонайменше 6 вибухів. Про це повідомили у місцевій ОВА. Нині на місцях ударів працюють оперативні та рятувальні служби.

Вибухи також чули у Харкові. Як повідомив міський голова Ігор Терехов, внаслідок атаки є поранена.

Постраждалі від російської атаки є й у Запоріжжі. Нині на місці працюють екстрені служби. Керівник Запорізької ОВА Юрій Малашко повідомив, що внаслідок ракетної атаки є влучання у житлові райони Запоріжжя на відкриті території та поруч із будинками.

На Дніпропетровщині також є поранені.  У Новомосковську вибуховою хвилею перевернуло маршрутне таксі, 8 пасажирів самостійно вибрались з салону. Загалом до медиків звернулись 20 людей, з яких 4 дітей. Пошкоджені житлові будинки. Про це повідомив керівник МВС України Ігор Клименко

У Криворізькому районі є зруйнований приватний будинок, одна людина загинула. Знищено приватний будинок і в Кривому Розі – троє людей можуть перебувати під завалами. Також руйнувань зазнав торговельно-розважальний центр. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень