На них очікує справжня казка: Три знаки Зодіаку, які стануть щасливчиками жовтня

Удача буде на їхньому боці

Терези

Представники цього зодіакального сузір'я можуть зробити величезний ривок в кар'єрі і отримати визнання, побудувати гармонійні і здорові стосунки з партнером, які обернуться шлюбом і народженням дітей, а також вони можуть знайти покровителя, який зробить значний вплив на їхнє життя. 

Стрілець

Удача буде на боці Стрільців весь місяць – їхні заслуги на роботі нарешті оцінять, за що уродженці знаку отримають велику премію. Також перед ними відкриються перспективи кар'єрного зростання, вони можуть обійняти посаду, про яку давно мріяли.

Але ще більше порадує особисте життя - Стрільці можуть отримати пропозицію руки і серця або ж сам покличуть другу половинку до вінця.


Водолій

Саме його представникам під кінець жовтня вдасться налагодити справи любовні. І не просто розібратися в них — Водолії можуть знайти свою рідну душу.

Можливо, ви зустрінете когось, хто виявиться ідеальним для вас.

Коли ви знайдете цю особливу людину, то встановите глибокий зв'язок і здивуєте самі себе новим рівнем відкритості та душевної близькості.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень