За два дні - два начальника: у Рівному знову кадрові зміни

Директор мунварти залишив свою посаду

Раніше ми повідомляли про те, що у Рівному – нова начальниця Департаменту соцполітики. Сергія Чернія, який був на посаді понад 2 роки, замінить Олена Петрик. 

Сьогодні ж рівненська муніципальна варта залишилася без очільника. Директор департаменту Андрій Пасічник залишив посаду.

Про це він написав на своїй сторінці у фейсбуці. Оскільки його профіль закритий і не всі можуть бачити дописи, підтвердження того, що керівник звільнився, редакція Радіо Трек отримала також від пресслужби мунварти.

Про причини звільнення Андрій Пасічник не повідомляє, а на розгляд аудиторії залишає визначити, чи зробив він це за власним бажанням.

Нагадаємо, Пасічник очолював муніципальну варту ще до її офіційного запуску, з червня 21 року. Тим часом на сторінці департаменту у фейсбуці опублікували повідомлення про вакантні посади інспекторів відділу контролю за благоустроєм та паркуванням.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень