Можливість заробити – Водоліям, цікаві пропозиції від керівництва – Дівам: гороскоп на 14 лютого

А Терезам потрібно рятуватися від песимізму

ОВНИ

Зорі радять взятися за нову справу. Аби досягти успіху вам потрібно працювати завзято та якісно. Однак, не чекайте миттєвих результатів.

ТЕЛЬЦІ

Остерігайтеся романтичних пригод, адже вони можуть мати небажані наслідки.

БЛИЗНЯТА

Не покладайтеся на волю випадку, а дійте цілеспрямовано. Цілком ймовірно, що відносини з впливовими особами зміняться. І не на вашу користь. Але це не вплине на вашу справу.

РАКИ

Займіться особистими справами, які потребують великих витрат душевних сил. Якщо маєте з кимось конфлікт, то цього дня ситуація владнається.

ЛЕВИ

Тримайте під контролем свої фінанси. А ще бережіть нервову систему - стреси та емоційна неврівноваженість можуть негативно вплинути на ваше самопочуття.

ДІВИ

Не виключені цікаві пропозиції з боку керівництва, однак зорі рекомендують бути дуже обережними й реально оцінювати свої можливості.

ТЕРЕЗИ

Щоб не зануритися у песимістичні настрої, вам необхідно налаштуватися на філософське сприйняття подій. Уникайте конфліктних ситуацій та стримуйте свої емоції, щоб не допустити зривів.

СКОРПІОНИ

День буде відзначений емоційним сплеском, активізацією творчих устремлінь і спокусами. Але не поспішайте піддатися ілюзіям та чуттєвим насолодам, адже вони можуть залишити неприємний слід у вашій пам'яті.

СТРІЛЬЦІ

Вам буде надзвичайно важко порозумітися з партнерами, тому не призначайте ділових зустрічей. А багата уява та романтизм можуть стати причиною розчарувань у любовних справах.

КОЗОРОГИ

Не варто відкладати вирішення проблем. Навіть якщо щось не вдасться, то однаково варто спробувати.  

ВОДОЛІЇ

Не виключений несподіваний поворот у вашому житті. З'явиться можливість заробити гроші, але уникайте ризикованих справ, махінацій та спекуляцій.

РИБИ

Думайте, перш ніж сказати, бо конфліктна ситуація може мати небезпечні й драматичні наслідки. Навчіться контролювати себе, інакше ризикуєте втратити найважливіше.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень