Мають лихе око: Назвали знаки Зодіаку з негативною енергетикою

Є ті, від кого слід чекати негараздів

Це знаки з сильною енергетикою, які не завжди володіють собою.  Їх погляд може збити з пантелику, а може і зурочити.

Овен

Через емоційність і примхливість Овен не може стримувати свої емоції. Надмірна запальність здатна зруйнувати всі позитивні сторони, якими вони володіють.

Вони заздрять легко, та якщо Овен розуміє, що хтось успішніший за нього, то несвідомо може вплинути на хід поточних речей. Особливість лихого ока у них проявляється в пориві злості, з якою вони не можуть впоратися.

Телець

Тельці – матеріалісти, які володіють унікальною здатністю напускати на інших людей негативну енергетику. Їхній погляд спідлоба не показує ніяких емоцій, але в них прихований весь сенс того, що вони вже починають поширювати на суперника свою дію.

Їхні думки й слова при розмові легко матеріалізуються, тому їх можна сміливо включати до списку співрозмовників, які несуть небезпеку. І якщо вони захочуть побажати комусь невдачі, вона обов'язково згодом таки прийде до їхніх кривдників.

Скорпіон

Один з містичних знаків, який володіє величезною негативною енергетичною силою. Їх проникливий погляд спопелятиме до тих пір, поки людині не стане погано. Часто на цю дію піддаються слабкі та чутливі люди.

Якщо всі дії знака спрямовані цілеспрямовано на людину, то тоді без допомоги езотерика не обійтися. У кращому випадку доведеться ставити магічний захист.

Козоріг

У цього знака закладена і зосереджена вся важка енергетика впливу Сатурна. Ці представники наділені особливим рівнем скритності, замкнутості й холоднокровності. Їх твердий і оцінюючий погляд може рознести все, що ви планували. Часто через Козорогів людина ризикує на собі відчути пристріт (або іншими словами -- вроки).

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень