Матеріальна вигода – Близнятам, кращий час для кохання – Скорпіонам: гороскоп на 21 серпня

А Козорогам потрібно бути уважнішими

ОВНИ

Зараз не рекомендовано щось змінювати. Особливо в роботі. Краще займатися звичними справами у звичній для вас атмосфері.

ТЕЛЬЦІ

Цей день принесе вам професійні досягнення та успіхи. Зараз найбільш підходящий час для того, щоб зосередитися на питаннях, пов'язаних з кар'єрою. Деякі представники знаку зможуть розраховувати на протекцію.

БЛИЗНЯТА

Ви можете отримати матеріальну вигоду завдяки співпраці з людьми, яких ви давно знаєте. Нове ж партнерство може принести більше клопоту, ніж доходів.

РАКИ

Найкращий час для покращення фінансового становища. Головне, не лінуватися й не відкладати на потім навіть найпростіші справи.

ЛЕВИ

Якщо будете поспішати, то ризикуєте впустити якісь важливі деталі. Також є ризик запізнень та плутанини у справах. Намагайтеся втримати усе під контролем.

ДІВИ

Вам буде важко знайти спільну мову з колегами. Намагайтеся не сердитися та не конфліктувати через це.

ТЕРЕЗИ

Емоційні фактори впливатимуть на вашу працездатність. Небажані навантаження на очі та інші органи чуття.

СКОРПІОНИ

Зараз хороший час для того, щоб віддатися почуттям, повністю занурившись у романтичні стосунки. Тому, якщо комусь симпатизуєте, то робіть рішучий крок.

СТРІЛЬЦІ

Вам не можна бути надто довірливими. Прикра дрібниця може ускладнити завдання, забрати ваш час і зіпсувати настрій.

КОЗОРОГИ

Цього дня можуть виникнути проблеми через неуважність. День сприятливий для наведення ладу у фінансових документах і для аналізу інформації.

ВОДОЛІЇ

Вам доведеться витратити багато енергії, щоб пояснити людям своє бачення вирішення професійної проблеми. Простіше буде зробити все самостійно.

РИБИ

Можливі невеликі непорозуміння, тому контролюйте емоції. Витрати теж краще тримати під контролем.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень