Маринад, який найкраще підходить до курячих стегенець, крилець та філе
З ним страви будуть соковитими та пікантними
Курятина – найпопулярніший м’ясний продукт в Україні. Донедавна цей вид м’яса був найдоступнішим, тож господині часто готують саме його.
Пропонуємо вам приготувати страви з курятиною саме з цим маринадом. Він дає максимальний смак для будь-якої частини курки. Можна назвати його універсальним. Якщо не знали про такий, тоді забирайте собі в кулінарну скарбничку.
Інгредієнти:
- часник — 1 зубчик;
- кунжутна олія — 1 ст .л.;
- соєвий соус — 3 ст. л.;
- кетчуп — 2 ст. л.;
- мед — 2 ст. л.;
- сіль, перець.
Часник пропустіть через прес або дуже дрібно поріжте. Покладіть його в олію разом з соєвим соусом, кетчупом та медом. Посоліть та додайте чорний мелений перець. Перемішайте.
Цієї кількості маринаду вистачить, щоб залити 400 г курячих крилець або стегон. Якщо плануєте готувати більше, тоді пропорційно треба збільшити кількість інгредієнтів.
Джерело: prostoway
Радіо Трек: НОВИНИ