Манні биточки з дитинства за 10 хв. Смак – точно, як в дитсадку (РЕЦЕПТ)
Готуються ці прості і ситні ласощі на сковороді
Щоб приготувати цю смакоту не знадобиться нічого особливого. Та й часу на все про все піде не так багато Зате смак вас приємно здивує.
Інгредієнти:
- манна крупа - 100 г
- молоко - 300 мл
- яйця - 1 шт.
- цукор - 100 г (можна й більше, якщо дуже любите солодке)
- кунжут - 50 г
- борошно пшеничне - 50 г
- олія - 1 ст.л.
- сіль - дрібка
- родзинки - до смаку
Приготування:
У сотейник налийте молоко, додайте цукор і сіль. Нагрійте до появи бульбашок, а тоді засипте манку. Помішуючи вінчиком, доведіть масу до загустіння (на маленькому вогні), а тоді знімайте й остудіть. Потому додайте куряче яйце і гарно його вимішайте.
Якщо будете готувати биточки з родзинками, то зараз - саме час їх додати і гарно розмішати, розподіливши по всій масі
На пласку тарілку висипаємо кунжут і пшеничне борошно, перемішуємо.
З манної каші робимо невеличкі грудочки приблизно однакового розміру, притискаємо їх, щоб вони були більш пласкі, та обкачуємо у паніровці з кунжуту і борошна.
Тоді відправляємо на вже розігріту з олією сковорідку. Обсмажуємо ласощі до появи рум’яно скоринки з обох боків.
Найкраще такі манні биточки смакують з медом, сметаною, варенням чи згущеним молоком
Радіо Трек: НОВИНИ