Має особливу «магічну» силу: що треба зробити в дзеркальну дату 11.11.2023?

В цей день прислухайтеся до себе та своєї інтуїції

Завтра, 11 листопада, на нас чекає чергова дзеркальна дата, яка, як вважають езотерики, створить портал між двома світами.

Число 11 у нумерології вважається сакральним, оскільки воно поєднує в собі енергію творчості, чутливості, підвищеної інтуїції та передчуття.

 

Дві одиниці поруч символізують портал між світами, а ще дві одиниці лише посилюють дію цього порталу.

У такі дати відкриваються неймовірні можливості, які балансуватимуть між натхненням та інтуїцією, вважають езотерики.

Цього дня треба прислухатися до себе, до своєї інтуїції та почуттів. І якщо ваша перша думка про втому, то 11.11 присвятіть відпочинку хоч би частину дня. Ви подумали про рідних – отже, настав час з ними побачитися, задумалися про роботу – направте свої сили саме туди.

У дзеркальну дату не можна бажати зла іншим людям, заборонено лаятись, заздрити, проводити магічні та спіритичні сеанси, таїти образу, завдавати іншим біль та страждання. Не можна навіть допускати руйнівних думок.

В той самий час дзеркальна дата - чудова нагода залучити у своє життя удачу та позитивні зміни. Наприклад, рівно об 11:11 11 листопада покладіть купюри та монети на стіл і скажіть «гроші до грошей йдуть, множаться, у мене проблеми припиняються». Повторіть ритуал о 23:11. Заговорені таким чином гроші носіть із собою у гаманці до наступної дзеркальної дати.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень