«Махайтесь в дорозі як хочете», - пасажир показав «сервіс» в залізничному експресі за 734 гривні

Чоловік вважає перебільшеними розмови про збитковість залізничних перевезень

Івано-франківець Максим Сич, який, судячи з профілю у Facebook, працює у транспортній сфері, розповів про свою подорож потягом з Івано-Франківська в Чернівці і назад.

За його словами, у фірмовому нічному експресі Укрзалізниці з вартістю поїздки – 734 грн за дорогу в обидва напрямки, не працював кондиціонер, туалет, в купе стояв сильний сморід від каналізації; в туалеті не було води, щоб помити руки, випадав світильник.

Якби ж ви їхали з таким сервісом за повним маршрутом Київ-Чернівці-Київ це б дорівнювало 1808 грн (по 904 грн за квиток). Після таких сум особливо смішно чути про аж настільки збиткові пасажирські перевезення, як нам озвучують, - пише автор допису.

У своєму дописі Максим Сич уточнив, що вагон був побудований у 2021 році.

Як його можна було ушатати аж настільки? Відповідь, звісно, очевидна — погане обслуговування + (припускаю) не дуже якісне виробництво всіх систем роботи вагону. На війну списувати це не треба. Ця проблема абсолютно не нова.

Також автор допису відзначив, що претензій до поїзних бригад не має.

Бо не будуть же вони це самі ремонтувати. Але чи писали вони заявки на ремонт — хтозна.

Також Максим Сич відзначив наявність у вагоні безквиткових пасажирів, що сідали в Івано-Франківську до Чернівців.

Допис набрав чимало поширень і коментарів.

Далеко не всі з них були на підтримку написаного в дописі.

Чимало коментаторів стали на захист персоналу Укрзалізниці та навіть присоромили автора за подібні дописи під час війни:

Мар'яна Кречківська

 та їм головне випхати з депо, а ви махайтесь в дорозі як хочете

 

Рябчич Володимир

А банально нема кому обслуговувати , не хватає робітничої ланки . А на тих хто залишився - по два-три обов'язки навішують за трохи більшу, чим мінімальну зарплату.

 

Светлана Воробйова

Це не мужики, а якісь баби базарні збирають плітки в такий важкий час. Побійтесь Бога

 

Оксана Шаповалова

Вам не соромно скіглити, в такий важкий час, а як провідникам працювати ви спитали? Є люди, які не можуть взагалі кудись поїхать

 

Софія Малиновська

Та то провідники винні, а хто ж іще?

 

Lesia Manakova

Мій улюблений поїзд. Їхала на ньому крайній раз з Чернівців до Києва, то в новому вагоні почувалася, як королева) Ось через 3 тижні знову ним поїду, цього разу з Києва до Чернівців. Щоразу обираю різні вагони, у всіх все влаштовує. Мабуть, ви обрали найгірший вагон з 20-22) просто не пощастило

 

Наташа Сутика

Як би пасажири не ламали все в вагонах,то вагони служили б довго. Але як воно безмозгле і не вміє користуватись, а спитати в провідника впадло,то краще зломаю. Коли тікали з Київа в 2022році по триста чоловік у вагоні один в одного на голові і не скаржились, а хотіли жить.

 

Галина Пасічник

Людина купила квиток і хоче отримати відповідний сервіс. Що тут поганого???? А керівники залізниці повинні працювати над недоліками...

 

Світлана Яцюк

А чому ніхто з тих, хто хоче всі привілегії і високий комфорт, не напише і не виставить те, який срач залишають після себе. Провідник він же залізний він все може він все витримає. А щоб було комфортно, вам писаки, то той комфорт і чиюсь працю потрібно цінувати і підтримувати. Гинуть люди, а у вас певне війни немає, вона вас не торкнулася. Будьте добріші.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень