Любовні пригоди – Козорогам, день порад – Ракам: гороскоп на 20 листопада

А Овни будуть надто вразливими

ОВНИ

Цього дня ви будете особливо вразливими, тому бережіть себе. Відкладіть складні завдання й не ухвалюйте важливих рішень.

ТЕЛЬЦІ

У вас буде можливість реалізувати задумане та досягти успіху в абсолютно новій справі. Але зволікати не можна.

БЛИЗНЯТА

День не підходить для активних дій. Не давайте зараз відповідей, а візьміть невелику перерву, щоб визначитися зі своїми цілями, потребами та можливостями.

РАКИ

Цього дня всі проситимуть вашої поради і вам це буде подобатися. В особистих стосунках проявіть більше тепла й такту, інакше можуть виникнути конфлікти.

ЛЕВИ

Не варто підіймати планку на недосяжну висоту, а ставте перед собою реальні завдання. Також не намагайтеся когось обдурити. Нові знайомства можливі, якщо ви самі будете робити перші кроки.

ДІВИ

Вам буде важко працювати цього дня, тому можуть виникнути неприємності. Причиною буде недостатня кількість енергії, яку ви можете поповнити завдяки позитивним емоціям.

ТЕРЕЗИ

До всіх обіцянок, які почуєте цього дня, краще поставитися з обережністю. Успішно будуть складатися ділові переговори, зустрічі та робочі поїздки.

СКОРПІОНИ

Зосередьтеся на професійних справах. Навіть якщо буде величезна кількість роботи, ви зумієте з легкістю досягти поставленої мети.

СТРІЛЬЦІ

Відповідальніше поставтеся до слів і прохань коханих. І спробуйте урізноманітнити стосунки.

КОЗОРОГИ

Цього дня вам все даватиметься легко. Особливо спілкування з представниками протилежної статі. Можливий новий роман.

ВОДОЛІЇ

Не відвідуйте місця, де можете зустріти недоброзичливців, адже це може надовго вибити вас із правильного ритму.

РИБИ

Вам потрібно приділяти більше уваги своїм близьким, адже зараз вони особливо потребують вашої турботи. Також потрібно бути уважнішими з фінансами.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень