Львів упустив найкращих янголів України на склі (ФОТО)

У надскладній техніці картину створювали понад рік

Ця історія про сім’ю львівських митців, Наталю Курій-Максимів та Максима Максиміва. Наталя малює на кераміці, склі, полотні, а Максим - пейзажист. Він понад рік був на фронті. Цього року у червні підірвався на міні, рятуючи на полі бою побратима і втратив пів ноги. Тепер, як сам каже, ходить на трьох, має тривалий шлях лікування, реабілітації й в очікуванні на протезування.

Наталя малює і тим заробляє то чоловікові на реабілітаційні потреби, то його бригаді, з якою Максим завжди духом і на зв'язку.

Наталя працювала над картиною «Янголи України» понад рік, адже це дуже складна техніка. Тим паче картина створена під час повномасштабного вторгнення, тож фактично є й історичною.

Таких робіт у світі одиниці, але дісталася вона не Львову де була створена, і могла б прикрасити символічно зали міської ради. Унікальна картина відтепер у Рівному. 

Я зовсім не планувала нічого купувати. Але історія подружжя львівських художників Наталії Курій-Максимів та Максима Максиміва змотивувала мене.

 

І рада, що зробила це. Ви теж можете підтримати Воїна та його побратимів, - розповідає депутатка міської ради Галина Кульчинська.

Війна не найкращий час для реалізації мистецьких виробів. Але погляньте, які зворушливі роботи має Наталія Курій-Максимів.

Підтримати Наталію та її чоловіка Максима, який очікує на протезування можна також донатом тут.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень