«Лизати мед прямо з вулика». Найвідвертіший кліп в історії України (ВІДЕО)

Розпуста проти рашизму

Почалося все з того, що український гурт «Latexfauna» створив сторінку на OnlyFans із розпусними фото та відео. Сьогодні ж вийшло еротичне відео на пісню «MASANDRA».

Сюжет кліпу простий і складається всього з однієї сцени та одного кадру. Зняв відео українсько-ізраїльський кліпмейкер Інді Хайт. Як проходили зйомки, можна глянути на сторінці «Latexfauna» в OnlyFans.

А ось що кажуть про свою нову роботу самі музиканти:

Давайте без лишньої скромності. Ми зняли найвідвертіший кліп в історії українського шоу-бізнесу. Тепер ви розумієте наше життєве кредо «лизати мед прямо з вулика», а хто цього не робе, той ​​— бідолаха, сорян.

«Latexfauna»  — перший гурт, який створив акаунт в OnlyFans. Хлопці обіцяють ділитися унікальними фото, відео, невиданою музикою та делікатними моментами своїх подорожей.

Підписка на місяць коштує $10. Всі гроші йдуть на потреби ЗСУ. Такий спосіб збору коштів хлопці назвали «розпустою проти рашизму».

Джерело: СЛУХ

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Теги: Latexfaunaonlyfans
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень