Літо-2023: наймодніші чоловічі та жіночі футболки сезону (ФОТО)

Хочеться купити всі!

Уявити сучасний гардероб без футболок просто неможливо. Їх однаково люблять і жінки, і чоловіки. Носять їх по-різному: з джинсами, спідницями та шортами, з піджаками та сукнями – варіантів багато. А от футболок багато не буває! Головне – обирати якісні, модні й такі, які прослужать вам не один рік.

Які футболки наймодніші цього сезону?

Графічні принти

Це один із найпопулярніших трендів цього сезону https://prm.com/ua/k/vona/odyag/futbolky-i-majky/futbolky. Цікаві візерунки, написи та абстрактна графіка – обирати вам. Це може бути, наприклад, зображення картини улюбленого художника-абстракціоніста.

Ретро та ностальгія

Логотипи в стилі ретро, ​​принти старих фільмів або гуртів – хороший вибір цього літа. Крім того, ви можете бути певні, що такі футболки будуть актуальними не один сезон. Власне, вони не виходять з моди з часів своєї появи – перші футболки з принтами з’явилися в 60-их роках минулого сторіччя. Це переважно були написи з назвами спортивних команд чи музичних гуртів.

Смужки

Класичні футболки в смужку https://prm.com/ua/k/vin/odyag/futbolky-ta-polo/futbolky не виходять із моди – це завжди стильно та елегантно. Вони пасують практично до всього, головне – обрати підходящий колір та розмір смужки.

Цитати

Зручний спосіб заявити про щось світові. Просто оберіть футболку з підходящим написом https://prm.com/ua/m/billionaire-boys-club. Перші такі футболки з’явилися у 70-их роках минулого століття, в епоху протестів. За допомогою того чи іншого напису на футболці люди намагалися донести до громадськості свою позицію на те чи інше питання. Сьогодні це лишається актуальним.

 

Кроп-топи

Короткі футболки допоможуть створити стильний і модний образ цього літа. Але цей тренд – переважно для жінок. Втім, чоловікам, які люблять епатувати публіку, кроп-топи також можуть сподобатися.

Якою повинна бути якісна футболка?

Якість футболки залежить насамперед від тканини. Чим вища її щільність, тим довше прослужить футболка і тим краще збережеться на ній принт.

Звертайте увагу на склад футболки. В ідеалі це має бути або 100% бавовна або 98% бавовна і 2% еластан. Такі футболки дуже зручні та комфортні у носінні. Однак і бавовна буває різною – дешева не триматиме форму і футболка втратить товарний вигляд вже за два-три прання. А річ з якісної, цупкої бавовни не лише матиме презентабельний вигляд, а й прослужить вам не один сезон.

Крій футболки не менш важливий. Якщо він якісний – річ гарно сидітиме і прослужить довго. Якщо крій поганий – після першого ж прання ви ризикуєте отримати ганчірку.

Обов’язково перед покупкою футболки виверніть її, щоб оцінити якість швів. Шви повинні бути рівними, без пропусків, нитки не повинні стирчати. Футболки поганої якості шиють швидко через низьку собівартість, тому, якщо бачите неякісні шви – це однозначно не може бути хороша футболка. Тому купуйте тільки ті футболки, які мають рівний, міцний та щільний шов – така річ прослужить довго.

Як доглядати за футболкою з принтами?

Оскільки цього сезону особливо модними є футболки з принтами, написами та іншими візерунками, постає питання – а як же за ними доглядати? Якщо однотонні футболки не вимагають якогось особливого режиму прання, то з принтами не все так просто. Якщо, наприклад, малюнок неякісно нанесений, він може злізти після першого ж прання або розплавитися від занадто гарячої праски. Тому рекомендується прати футболки з написами та малюнками за температури не вище ніж 30 градусів, а прасувати в режимі для тонких тканин.

на правах реклами

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

Більше оголошень