Лікар Комаровський оцінив стан путіна і розповів, чи скоро той сконає (ВІДЕО)

Каже, російський диктатор 100% хворий, але що це значить насправді?

Дехто вважає, що Путін лише вдає з себе "безтямного"

Відомий український лікар-педіатр Євген Комаровський заявив, що лідер Кремля владімір путін хворий, але його діагноз – не смертельний. Імовірно, путін страждає від наслідків коронавірусу.

Таку заяву медик зробив в інтерв'ю на YouTube-каналі «Гончарова».

Важко поставити діагноз. Але описати перспективи можна. Тобто чи треба вам сподіватися на швидку кончину? Це лікар у більшості випадків сказати може.

 

Не сподівайтеся, на жаль...

 

Він дуже нездоровий, але недуги, яка завтра зведе в могилу, у нього немає. А хвороба, яка сильно порушила його розумові функції, у нього є. Ми можемо тільки гадати. Я припускаю, що у нього посткоронавірусна енцефалопатія, – заявив медик.

Цей фрагмент на відео – з 41:00 хв

Енцефалопатія – це дифузне порушення функції головного мозку, спричинене патологічними метаболічними процесами у нервових клітинах. Це збірне поняття, тому ця хвороба може розвиватися при багатьох захворюваннях і бути первинною або ж вторинною. Однак результатом енцефалопатії є дистрофія та загибель нервових клітин, що клінічно проявляється порушеннями функції головного мозку.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень