Краще тримайтеся якомога далі: чотири знаки Зодіаку, яким не треба псувати настрій

Не всі люди вміють тримати свої емоції під контролем, краще знати, кого зайвий раз чіпати не варто

ОВНИ

Безперечно  їх вважають найзапальнішим знаком зодіаку. Овни не вміють тримати язика за зубами, тому він висловить людині все, що він про неї думає і навіть більше. 

Але, направду, і вистигають з такого запалу Овни швидко, але ніколи не перепрошують. Тож Овнів краще обходити третьою дорогою, у моменти коли він плюється отрутою. 

СКОРПІОНИ 

Злим і токсичним суспільство вважає Скорпіонів. Але пам’ятайте, якщо ви не будете їх діставати, то вас, цілком можливо, і не помітять. А от якщо прийдете до Скорпіона зі своїми зауваженнями та критикою, готуйтеся до щирого душу з негативу. 

ВОДОЛІЙ 

Водолії не люблять показувати свої емоції. У поганому настрої вони стають ще цинічнішими й просто ігнорують будь-які закиди на свою адресу. Часом складається враження, що Водолії взагалі не чують нічого. У такому стані Водолії не відчувають чужого болю, вони ніколи не допомагатимуть своїм ворогам. Тож вийти піною вам доведеться самостійно. 

КОЗОРОГИ

Завжди тихі Козороги  дуже змінюються, якщо щось чи хтось псує їм настрій. Козоріг починає грубити своїм співрозмовникам, може навіть вказати на їхні недоліки, але робить це тільки тому, що він не хоче, щоб хтось до нього ліз і засмучував його ще більше. Краще почекати, поки Козоріг заспокоїться.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень