Краща робота – Рибам, фінансові надходження – Стрільцям: гороскоп на 18 січня

А Овни мають контролювати емоції

ОВНИ

Утримайтеся від суперечок з керівництвом і гострих дискусій з колегами. Взагалі цього дня намагайтеся менше демонструвати емоції.

ТЕЛЬЦІ

Робочий процес цього дня буде не лише цікавим, але й приємним. За короткий час зможете зробити чимало корисного.

БЛИЗНЯТА

День підходить для активних дій, але від помилок ніхто не застрахований, тому все ретельно обдумуйте.

РАКИ

Будь-яку справу, за яку візьметеся, вдасться завершити швидко та успішно. Однак не можна поспішати та діяти необдумано.

ЛЕВИ

Намагайтеся більше бути серед людей, розширюйте коло свого спілкування. Гарний час для відмови від шкідливих звичок.

ДІВИ

Використовуйте цей день для навчання та підвищення кваліфікації. Якщо хочете зав'язати стосунки, то не чекайте й проявіть ініціативу.

ТЕРЕЗИ

Люди, чия робота пов'язана з розумовою працею, будуть відчувати нервове напруження, працюючи на межі своїх можливостей. Мораль: не беріть надто багато роботи та стежте за самопочуттям.

СКОРПІОНИ

Беріть участь в усіх справах, де є можливість проявити свої здібності. Домогтися бажаного результату буде нелегко, але так ви повною відчуєте смак перемоги.

СТРІЛЬЦІ

Можливі фінансові надходження, але ці гроші варто витрачати обережно, без ейфорії. Особливо уважними треба бути укладаючи угоди.

КОЗОРОГИ

Будь-які спірні питання намагайтеся врегулювати мирним шляхом, інакше залишитеся ні ж чим.

ВОДОЛІЇ

Події цього дня можуть вас втомити або й навіть виснажити, бо буде їх надто багато. Також зараз краще не звертатися з проханнями до керівництва, бо домовитися вам буде важко.

РИБИ

Якщо останнім часом ваша робота не радувала вас, а займана посада, на вашу думку, не відповідала здібностям, то саме зараз є сенс проявити активність й пошукати кращі варіанти.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень