«Кожен знає про свої брудні труси»: відома акторка про провину за війну в Україні (ФОТО)

Блазнями вона назвала російських акторів, що підтримують Путіна

Марув і Йолка відмовчуються про війну росії проти України

Відома українська акторка Ірма Вітовська в інтерв'ю програмі Зірковий шлях на каналі Україна висловилася про російських акторів, які підтримують режим диктатора Путіна. Вітовська назвала таких артистів «блазнями».

Зірка зауважила, що сьогоднішнє покоління не зможе примиритися (з росіянами – ред.).

Ті, хто був гучний і відверто з нами зараз — ми запам’ятаємо. Ті, хто мовчать і бояться, я думаю, що навряд чи нам не буде огидно з ними спілкуватися, я їх зневажаю, просто не поважаю.

 

Усі ці їхні таланти Безрукових і Машкових розлетілися як мішура.

Вітовська додала, що є російські колеги, яких вона поважає, це Лія Ахеджакова та Чулпан Хаматова.

Актриса також розповіла, як ставиться до українських зірок, які після 2014 року продовжували працювати у РФ. На її думку, ці люди не любили історію і взагалі не любили якусь науку, бо були зосереджені на вдосконаленні своїх голосових даних.

Якби вони мали ці навички, думаю, з 2014-го року не було б співпраці. Відсутні були б спільні кліпи, концерти, фільми, серіали та гастролі. Зараз кожен знає про свої «брудні труси».

Жаль, що потрібно пройти через кров, гній, втратити стільки дітей, побачити стільки «зґвалтованих» доль, щоб нарешті стати на бік добра. Тому я не хочу зараз пред’являти претензії. Але частка вини кожного з нас в цьому є, - сказала акторка.

Ірма Вітовська

Ірма зізналася, що її частка вини полягає в тому, що вона співпрацювала з російським контентом до 2013 року, але після Іловайська вона сказала росіянам, що сходить з цього корабля і більше не мала жодного компромісу, навіть, коли фінансово їй було складно.

Ознайомитися з переліком артистів, які замовчують або пропагують путінський режим ви можете за посиланням.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень