Кому не можна використовувати темний колір в інтер'єрі: відмовтеся від похмурої естетики

Три важливих застереження

Темні відтінки в інтер'єрі можуть виглядати дуже привабливо, особливо на рекламних фотографіях. Але не поспішайте робити ставку на користь темного кольору вдома. Перш ніж наважитися на це, переконайтеся, що у вашому випадку немає протипоказів.

Не треба робити темне оздоблення, якщо ви живете у маленькій квартирі з тісними кімнатами. Похмура естетика посилить відчуття тісноти, вам здаватиметься, ніби стіни й стеля тиснуть на вас з усіх боків. Не підійде цей варіант і тим, хто схильний до депресії.

Краще зупинити вибір на позитивних кольорах, які налаштують на життєствердний лад. Темні ж кольори будуть діяти гнітюче і посилювати нездоровий стан.

Зрештою, краще відмовитися від похмурого оформлення й сидням.

Якщо ви проводите багато часу вдома, вам швидко набридне темний інтер'єр. Це справді має добрий вигляд на картинках та у просторих кімнатах, але не підходить для звичайних квартир у багатоповерхівках.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень