Кому – подолання Евересту, а кому дозволено ризикувати: Гороскоп на середу, 15 червня

Астропрогноз для всіх знаків Зодіаку

ОВНИ

Цього дня вас більше цікавитимуть емоції інших людей, а не власні почуття. Проявіть милосердя і поступайтеся у суперечках. Вечір ідеально підходитиме для читання та культурних заходів.

ТЕЛЬЦІ

До вашого списку справ увійдуть ті, що раніше ви навмисно не помічали. Але тепер вони перетворяться на Еверест, підняття на який навіть не обговорюється. У багатьох прокинуться творчі таланти, що сприятливо позначиться на професійній сфері. Ви знайдете те, про що мріяли.

БЛИЗНЯТА

Якщо ви вирішили приділити увагу побутовим дрібницям, то краще робити це під музику душі. Так, виконуйте все з задоволенням, з усмішкою, без напруги. Пристойну суму грошей доведеться витратити на щось дуже важливе. Обговоріть питання покупок із близькими.

РАКИ

Цього дня не слід зображати з себе героя, якщо самопочуття не на тому рівні. Пощадіть своє здоров'я, не напружуйтесь. Інакше зустрінете наступний тиждень із головним болем або загостренням хронічних захворювань. Вдало складеться далека поїздка, можливе цікаве знайомство.

ЛЕВИ

Гороскоп обіцяє масу незадоволення з боку близьких. Ви навіть задумаєтеся про те, наскільки правильно живете. Від поведінки, звичайно, залежить багато, але до ідеалу всім далеко. Гарний день для реалізації фінансових планів. Проаналізуйте власний бюджет.

ДІВИ

Неприємностей не очікується, як і неймовірної радості. Все йтиме своєю чергою, без катаклізмів. Доведеться часто кудись їздити, спілкуватися з ріднею і планувати подальшу роботу. Не відмовляйтеся від відпочинку на природі.

ТЕРЕЗИ

Якщо захочете про щось із кимось поговорити відкрито, краще вибирати нейтральну тему. Ні про особисте життя, ні про фінансовий стан не говоріть. Взагалі настав час відпочити від того, що засмічує мозок.

СКОРПІОНИ

Вас необхідно зайнятися документами, які наступного тижня стануть у нагоді для оформлення чогось важливого. Обов'язково продумайте план дій, якщо це стосується ваших грошей. Якщо турбує здоров'я, то інтернет не помічник. Краще зверніться до лікаря-фахівця.

СТРІЛЬЦІ

Не варто за щось братися без узгодження. Придивіться до тих, хто досвідченіший, вони допоможуть вирішити старі проблеми. Фізичні навантаження, спорт та робота на дачі піде на користь. Організм не бунтує, це чудово. У сімейних людей намічається великий захід та поїздка.

КОЗОРОГИ

Спробувати не складно. Цього дня вам дозволяється ризикнути та експериментувати. Причому в різних життєвих сферах. Обов'язково робіть розминку, якщо ви сидите за комп'ютером або за прибиранням будинку. Це допоможе освіжити не лише організм, а й сіру речовину у мозку.

ВОДОЛІЇ

Вам чомусь захочеться страждати і зображати з себе жертву. Давно вас ніхто не шкодував, правда? Іноді корисно повалятися на дивані, нічого не робити та розслабитися. У стосунках із обранцем пробігла… Ні, не кішка. Справжня череда баранів! Ніхто з вас не хоче йти на поступки.

РИБИ

Гороскоп пророкує вам день загадок і магічних збігів. Але розкрити таємниці допоможуть приховані емоції. Будьте як розвідник, нікому нічого не розповідайте. Просто спостерігайте за тим, що відбувається. Це допоможе накопичити безцінну інформацію. Увечері чекайте на гостей здалеку.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень