Кольори, які додають інтер’єру дорогий вигляд (ФОТО)

Чотири поради дизайнерів

Кількість відтінків

Не зловживайте кількістю відтінків в інтер’єрі. Обирати окремий колір кожній кімнаті не потрібно. Зробіть ставку на один, максимум два відтінки на всі стіни. Так приміщення виглядатиме гармонійно.

Стриманні кольори

Використовуйте пастельну палітру, м’які та спокійні кольори. Сірі й чорні відтінки можна сміливо використовувати. Яскраві кольори зазвичай використовують у в бюджетних інтер’єрах, вони психологічно відштовхують.

Складні кольори

Саме складні кольори дають відчуття що це дорого. А чистий червоний або чистий синій навпаки часто виглядають примітивно. Якщо хочете зробити яскравий акцент, то розгляньте складний колір, це завжди більше розкішно.

Матові поверхні

Плитка чи меблі з матовими поверхнями завжди виглядатиме дорожче. Навіть дверні ручки матові теж кращі. До слова й прибирати такі поверхні простіше.

Джерело: НаБудували

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень