«Картопляний секрет» із помідорами: навіщо додавати у лунку шкірку від бульби?

Просто і дуже ефективно - для хорошого врожаю без хімії

Щоб отримати хороший врожай помідорів протягом сезону, треба провести усього три простих підживлення. І бігти у магазин за «хімією» при цьому зовсім не обов’язково

У всіх випадках можна використовувати картопляні шкірки.

 

Але важливо, аби сама бульба при цьому була ЗДОРОВОЮ - з гниляків діла не буде.

Картопляні шкурки потрібно подрібнити й висушити, а потім покласти в лунки при висадці томатів. Достатньо всього 1 ст. л. на одну ямку.

Можна змішати шкірки з золою. Завдяки цьому добриву плоди вийдуть яскравого насиченого кольору.

Готується таке підживлення досить просто: на літрову банку шкурок треба взяти 100 г золи. Протягом доби суміш має настоятися у темному прохолодному місці. За цей час потрібно її двічі перемішати.

Крім того, обізнані дачники змішують картопляні очистки з перегноєм у пропорції 3:1. Таке добриво має настоюватись близько тижня, але щодня із тари доведеться прибирати зайву рідину. Під кожен кущ кладуть по 1 ст.л. підживлення (однак порцію варто зменшити до чайної ложки, якщо у перегною велика концентрація азоту).

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень