Картопля стає хрусткою, якщо її приготувати таким простим способом! Проста хитрість робить картоплю ресторанною
І виходить дуже смачною
Сьогодні я покажу вам, як приготувати смачні і дуже хрусткі картопляні шматочки, які ідеально підійдуть як закуска або гарнір.
Інгредієнти:
- 1 кг – картоплі
- 1 ст. л. – солі
- Олія
- 3 ст. л. – панірувальних сухарів
- 2 ст. л. – кукурудзяного крохмалю
- 1,5 ч. л. – порошку чилі
- 1,5 ч. л. – чорного перцю
- 1,5 ч. л. – сушеного орегано
- 1,5 ч. л. – часникового порошку
- 40 г – сиру
- 1 ст. л. – подрібненої петрушки
- Спеції
Нарізаємо картоплю, заливаємо водою та солимо. Варимо приблизно 12 хвилин.
Потім викладаємо на паперові рушнички, просушуємо та охолоджуємо.
У глибокій посудині додаємо до картопля олію, сухарі, крохмаль, сир, бажано Пармезан, трохи солі та подрібненої петрушки. Усе добре перемішуємо.
Викладаємо у форму на пергамент та картоплю. Відправляємо у духовку при 200 градусів на 20 хвилин.
Подаємо до столу з будь-яким улюбленим соусом, смачного!
Джерело: gospodynkа
Радіо Трек: НОВИНИ