Карта: де у світі більше люблять собак, а де котів

Результати дослідження знімків з Instagram

Здається, боротьба між любителями собак і шанувальниками котів триває від початку існування людства. Це, звісно, жарти, але пристрасть фотографувати свого чотирилапого улюбленця й викладати фото у соцмережах дозволила провести цікаве спостереження.

Американські дослідники проаналізували фото в Instagram і з’ясували, у якій країні кого більше люблять – котів чи собак.

І з невеликою, проте перевагою, люди в цілому більше люблять котів. Проте не скрізь. Ось зокрема у Японії, Франції, США та Великій Британії більше шанують собак.

Остаточно не змогли визначитися у Колумбії, Чилі та Чехії. Тут кількість знімків котів й собак – однакова.

Україна таки долучилася до світового тренду, й котів у соцмережах у нас викладають частіше і більше, ніж собак. Полюбляють котів у Канаді й північній Європі.

 Деталі на карті знизу. Котики відзначені помаранчевим кольором, а собаки – синім.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень