Кадрові зміни у сервісному центрі МВС Рівненщини і затримки з видачею посвідчень водія: Що відомо?

Містом ходять чутки

Регіональний сервісний центр МВС у Рівному очолить нова людина. Про можливі кадрові зміни Радіо Трек стало відомо з власних неофіційних джерел. У пресслужбі установи повідомили, що начальника в сервісному центрі МВС немає з листопада, увесь цей час обов’язки керівника виконує заступник – Віктор Залюбовський. Тож імовірно, що невдовзі на посаду когось таки призначать. Хто стане новим керівником  – поки невідомо. Щойно рішення ухвалять – про це повідомлять офіційно.

Зауважимо, що окрім регіонального сервісного центру МВС, на Рівненщині працюють чотири територіальних – у Рівному, Дубні, Сарнах та Володимирці. Там поки про зміну керівництва не йдеться.

Рівняни скаржаться на затримки видачі посвідчення водія. Мовляв, наразі немає керівника регіонального сервісного центру МВС Рівненщини і послугу надають недосконало.

Втім, у пресслужбі центру цю інформацію спростовують.

Пояснюють, що були випадки, коли люди не могли отримати посвідчення, бо через тривалі повітряні тривоги установа не працювала. Також через масований ракетний удар на столицю були проблеми зі зв'язком з базою головного сервера. Таким чином фахівці не могли перевірити правдивість особистих даних клієнтів.

Наразі ситуацію врегулювали і жодних труднощів з видачею водійських посвідчень немає.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень