Ірина Білик зробила приголомшливе зізнання, що була за крок до онкохвороби

50-річна українська співачка зізналась, що довго намагалась приховати правду

Ірина Білик – успішна артистка та щаслива мама двох дітей. Молодшого сина Табріза зірці народила сурогатна мати. Вперше вона зізналась, що лікарі заборонили їй народжувати самостійно через загрозу виникнення онкохвороби.

Як відомо, другу дитину вона хотіла народити самостійно, проте від мрії довелось відмовитися. В інтерв'ю для програми "Зірковий шлях" виконавиця оголосила справжню причину, через яку лікарі заборонили їй вагітніти. 


Артистка розповіла, що кілька років тому перенесла складну операцію, інформацію про яку не оприлюднювала ані для ЗМІ, ані для прихильників. Після цього лікарі повідомили зірці, що вона за крок до раку. Майбутня поява дитини і пологи, про які так мріяла Білик, могли поставити під загрозу її здоров'я і життя. Тому артиска дослухалась до порад медиків і не стала народжувати. 

Мені зробили операцію і повідомили, що у мене можуть бути проблеми, як у Жанни Фріске. Я вирішила, що ще потрібна своєму народу та не буду ризикувати, – заявила Ірина Білик. 

Вона пояснила, що довго приховувала правду від журналістів і фанів, адже не любить ділитися особистим і потаємним:

Про хвороби взагалі не люблю говорити. Я вірю в містику, у те, що не можна розповідати багато зайвого. 

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень