Хлопці спортивної фігури у Рівному першими «проламують» двері бутиків (ВІДЕО)

Очевидці кажуть, що хлопці організували такий бізнес

Фото ілюстративне

У середу, 18 серпня, у Рівному натовп «штурмував» магазин секонд-хенду.

Першими, щойно відчинилися двері магазину, туди забігли молодики. Таке відео опублікували у спільноті rivne_1283 в Інстаграмі.

https://www.instagram.com/p/CStGuqXI8kO/

У коментарях повідомляють, що сьогодні у закладі був так званий «перший день».

 

Тобто, коли завезли новий товар.

Зазвичай у секонд-хенді купують одяг люди, які мають невеликі доходи, але, як стверджують очевидці, молодики організували бізнес. Вони викуповують брендові речі й продають їх вдвічі, а то і в тричі дорожче.

Через роботу таких ділків, які не сплачують жодних податків до держказни, інші покупці, на жаль, не можуть придбати кращий товар.

 

Адже протистояти такому натовпу молодиків перед дверима просто неможливо.

 

Складається враження, що хлопці спеціально тренуються у сусідньому фітнес-центрі, аби потім ставати щитом перед дверима секонд-хендів.

Користувачі соцмереж також зауважили, що Рівне перетворюється у «столицю секонд-хенду». Мовляв, туристи, які відвідують місто, відзначали, що на центральній вулиці забагато так званих бутиків.

Зокрема, у Фейсбуці люди лишили такі коментарі:

Оксана Пацелюк Бачила той натовп з вікна тролейбусу....то жесть і процентів 70—то молоді хлопці! Ніколи б не подумала,що в нас в Рівному стільки ,,модників''.

 

Оксана Пацелюк так тож перепродухи)) потім ті речі вивісяться в «бутіках» з шаленими цінниками.

 

Галина Бланка а що в нас є заводи і фабрики де можна працювати та отримувати достойні зарплати, ото крутяться хто як може, хто батрачить на заході, хто пиячить, хто торгує чим може, от так і живемо.

 

Михайло Дрешерт я Вам одну тайну видам. Більшість з них працювати не хочуть і якщо б в Рівному були сотні фабрик і заводів, то картина була б та сама. Деякі особи ще є досить агресивні, штовхаються і копають пенсіонерів, беруть самі кращі речі, а потім їх продають через інтернет в кілька разів дорожче, іноді в десятки разів, видаючи ці речі якби не з секонду, а за свої або своїх знайомих. Колись таких вилупків називали спекулянти або бариги.

 

Oksana Hristyuk В нас в Рівному стільки йолопів, що працювати не хочуть))) простіше отак по заробляти((((

 

Alla Smetanyuk Повірте, такі черги в більшості міст України, Рівне не виключення. Це переважно «перепродайки».

 

Таня Тарасюк Я теж так стояла, щоб одягнутися, речі попадаються дуже достойні. На нові грошей немає і якісь зовсім інша.Перекупи забирають дуже багато на жаль.

 

Mykola Pryshko Це так яскраво демонструє всю суть, що в нас в країні відбувається... два входи поруч, один секондхенд, інший казино. А локально, в нашому місті ще й на центральній вулиці.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень