Грошовитий день – Ракам, турбота про здоров’я – Водоліям: гороскоп на 22 січня

А Стрільцям пощастить владнати юридичні питання

ОВНИ

Уникайте контактів з тими, хто вас дратує, бо цього дня можете не стриматися. Також уважніше спостерігайте та аналізуйте те, що відбувається.

ТЕЛЬЦІ

Не впустіть шанс розширити свою справу, налагодити корисні зв'язки, обговорити з партнерами або начальством перспективи. День буде гармонійним для всього, що стосується особистих відносин.

БЛИЗНЯТА

Проблеми на роботі можуть виникнути через неузгодженість дій у колективі та ваші амбіції. Натомість вдома вас чекає приємна несподіванка.

РАКИ

Зорі радять зайнятися поліпшенням своїх фінансових справ. Окрім основного джерела доходу, вам випаде нагода знайти додатковий підробіток. Можливе й грошове надходження, якого ви не очікували.

ЛЕВИ

Намагайтеся заручитися підтримкою колег, бо тільки об'єднавши зусилля, ви зможете максимально реалізувати свої плани.

ДІВИ

У роботі не поспішайте проявляти активність - цей день краще прожити тихо та спокійно. Якщо ж надійдуть цікаві пропозиції, то візьміть час на роздуми, оскільки можете пошкодувати про своє рішення.

ТЕРЕЗИ

Ретельно вивчайте кожну ситуацію та налагоджуйте відносини з людьми, чия допомога може знадобитися у майбутньому. Також зорі радять вам позбутися усього старого й непотрібного.

СКОРПІОНИ

Не виключено, що певні обставини потребуватимуть кмітливості та хитрощів. Ймовірно, вам доведеться спілкуватися з тими, хто вам несимпатичний.

СТРІЛЬЦІ

Вдалий день для врегулювання юридичних суперечок. А ось за справи, у яких не надто розбираєтеся, братися категорично заборонено.

КОЗОРОГИ

Цього дня ви відчуєте обмеження при спробі реалізувати свої наміри. Ви можете не розрахувати свої сили й вибрати неправильну лінію поведінки з колегами чи керівництвом.

ВОДОЛІЇ

Більше довіряйте інтуїції та прислухайтеся до свого організму. Зараз вам треба бути особливо уважними до свого здоров'я.

РИБИ

Вас чекає багато справ, але за вирішення наступного завдання беріться лише закінчивши попереднє. Найбільш продуктивною буде друга половина дня. 

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень