Гроші зависли у повітрі: рівняни говорять про банкрутство постачальника газу, та чи правда це?

На Рівненщині не можуть дочекатися повернення помилково сплачених за блакитне паливо коштів

Мешканці Рівненщини нарікають, що і досі не можуть повернути помилково сплачені Рівнегаззбуту кошти за газ. Хоча більшість з них написали заяви, але за п’ять місяців коштів так і не отримали. Комунікації з колишнім постачальником газу немає, на електронні листи приходять автоматична відповідь про не можливість ідентифікації люди без електронного підпису, а особистого приймання громадян компанія не веде.

У соцмережах люди навіть повідомляли, що Рівнегаззбут оголосило себе банкрутом, втім цю інформацію у секторі НКРЕКП у Рівненській області не підтвердили, говорить Володимир Нечипорук:

Ні, такої інформації, що підприємство оголосило себе банкрутом, я не чув. Не має таких повідомлень.

На сьогодні заяви на повернення помилково сплачених коштів написали 23 тисячі споживачів області, а реальні гроші вдалося повернути одиницям. За словами Володимира Нечипорука, повернення коштів, актуалізація показників лічильника на газ – питання, з якими мешканці Рівненщині найчастіше звертаються до Регулятора. Також чимало звернень на законність дій оператора газопостачання щодо приєднання до мереж нових абонентів. Цим питанням наразі займається антимонопольний комітет.

Нагадаємо, у травні понад 12 мільйонів споживачів, серед яких і мешканці Рівненщини, перевели на обслуговування до компанії Нафтогаз. Частина громадян помилково сплатити кошти за газ у стравні – колишньому постачальнику, місцевим газзбутам. І вже з травня триває листування з компаніями щодо повернення коштів, адже йдеться про суми від 200 до 9000 гривень.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

Більше оголошень