Гроші та кар’єра – Близнятам, кардинальні зміни – Терезам: гороскоп на 21 грудня

А Тельцям допоможе оптимізм

ОВНИ

Брак послідовності може призвести до непорозумінь і в особистих взаєминах, і в кар'єрі. Намагайтеся усі важливі питання вирішити зранку.

ТЕЛЬЦІ

Ваш оптимізм допоможе вийти з будь-якої ситуації. Не скупіться на добрі справи й не соромтеся своїх почуттів.

БЛИЗНЯТА

Цього дня у вас є шанс піднятися кар’єрними сходами. Завдяки відповідальності та творчому підходу до справи, вдасться зміцнити свій авторитет, покращити відносини з керівництвом та зміцнити фінансове становище. 

РАКИ

Не виключено, що вам доведеться доводити свій професіоналізм. Але домашні турботи можуть відволікати вас від службових обов'язків, тому домовтеся з близькими, щоб вони звільнили вас від господарського клопоту.

ЛЕВИ

Ділові люди матимуть можливості для просування своєї справи та зміцнення зв'язків із перспективними партнерами.

ДІВИ

Зараз вдалий час для вирішення домашніх питань, невеликого ремонту та облаштування житла. Сила волі, терпіння та витримка допоможуть залагодити багато особистих проблем.

ТЕРЕЗИ

На роботі можуть статися кардинальні зміни. Не виключений перехід на нове місце роботи.

СКОРПІОНИ 

Цього дня ви можете почати справу у новій для вас сфері. Вчіться і шліфуйте свою майстерність, адже саме це принесе успіх.

СТРІЛЬЦІ

Цього дня ви будете намагнічені особливим зарядом і вже у самій вашій появі буде якась інтрига. 

КОЗОРОГИ

Ви зможете добре орієнтуватися в будь-якій ситуації, але можете впустити деталі, тому зорі радять бути максимально уважними.

ВОДОЛІЇ

Нові плани можуть отримати підтримку впливових осіб. Легковажність зараз є неприпустимою, в тому числі й фінансова.

РИБИ

Цього дня посилиться ваша інтуїція та творчий потенціал.  А ще ви зрозумієте, що без певного ризику (виправданого) успіху досягти не вдасться.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень