Гороскоп для України: яке майбутнє нас чекає

Прогнози трьох астрологів

Астрологи неодноразово складали гороскоп розвитку подій в Україні, залежно від того чи іншого розташування небесних тіл. Одна прогнозують злам подій вже у квітні, інші кажуть, що війна може перейти в стадію «замороженого конфлікту». 

Війна загалом триватиме три місяці 

Популярна астрологиня Анжела Перл родом з України, хоча тривалий час мешкає в Австралії. На її каналі майже 1,6 мільйона підписників з усього світу.

Точка неповернення буде 30 квітня і місяць опісля, тому війна може тривати три місяці. Затемнення 30.04.2022 змінить всю Україну назавжди, єднання буде таким, що жодна країна світу такого не бачила, – прогнозує Анжела Перл.

Спрогнозувала вона й майбутнє для України з астрологічної точки зору та використовуючи карти таро. За її словами:

  • Україна перебуває у знаку Тельця в Урані – планеті незалежності. Тому Україна завжди буде вільною і незалежною державою, «це її суть, ДНК»;
  • російські війська відступлять;
  • затемнення 30 квітня змінить усю країну;
  • на відновлення України знадобиться 3,5 року, «це буде нова і дуже сильна держава»;
  • ядерного вибуху не буде;
  • зміна влади у РФ відбудеться лише у січні 2024 року.

Протриматися треба до середи квітня 

Поділився власним прогнозом й ведичний астролог Ігор Нехаєв. За його словами, ще 26 лютого Марс з’єднався з Сатурном у Козорізі. Це злиття триватиме до 7 квітня. В цей час за словами Нехаєва:

  • очікується сильне напруження, конфліктні ситуації, розбіжності та протистояння;
  • войовничий настрій, дратівливість, тривожність і прояв гніву;
  • зростання енергії, сили волі й концентрації, імпульс у досягненні мети.

Найбільший пік військової напруги був до 6 березня, а нестабільна конфліктна ситуація триватиме до середини квітня 2022 року, – підкреслив астролог.

Війна закінчиться, а український парламент оновлення 

Ще один гороскоп представила авторка сторінки Instagram Moon Calendar Сара Сарасваті. 

За її словами у гороскопі України Місяць перебуває у сузір’ї Козорога, і називається цей період  Саді Саті. Сатурн тиснутиме до січня 2023 року.

За прогнозом Сари Сарасваті весь 2022 рік несприятливий для України. 

З 7 лютого 2022 року до жовтня 2024-го йде планетний період Юпітер/Венера. Ретро-Венера спалена і відповідає за війну, суди та конфлікти. Ретроградність порушує питання минулого. Конфлікт поступово згасатиме із завершенням періоду Венери, наприкінці 2024 року, – висловила переконання астрологиня.

Сатурн та Марс знову перетнуться з 2 по 7 квітня. Це за словами астролога – найбільш небезпечний період, йдеться про травми та конфлікти.  Вже 8 квітня Марс залишить знак Козорога і перейде в знак Водолія – це нібито допоможе розвантажити конфлікт та загальне загострення.

У 2022 році тіньові вузли змінять свої знаки. Зміна тіньових вузлів Раху/Кету може принести зміни в парламенті України, – вважає Сарасваті.

Джерело: OBOZREVATEL

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень