БАБАХ: так от що передбачав Гордон, коли казав, що 15-го «вибухне інформаційна БОМБА»

«Зради немає», - запевняє виходець з Рівненщини

Головний санітарний лікар України Віктор Ляшко провакцинувався і захворів на COVID-19. Ситуація є нестандартною вже сама по собі.

Особливо ж на тлі того, що від використання вакцини AstraZeneca тимчасово відмовилися такі країни як:

Нідерланди, Естонія, Латвія, Литва, Люксембург, Данія, Норвегія, Ісландія, Болгарія, ДР Конго.


Румунія відмовилася від однієї з партій вакцини.

Україна ж відмовлятися від індійської вакцини «АстраЗенека» (Covishield) не збирається.

Щеплення нею, очевидно, будуть припинені тільки, якщо ВООЗ сама заявить про те, що вакцина є небезпечною, однак... Ситуація з Віктором Ляшком та його зараженням, безперечно, не додає ентузіазму тим, хто вагається: щеплюватися чи ні.

Дещо комічний контекст усьому надає ще й постать Дмитра Гордона, який із тиждень тому запевнив, що саме 15 березня в Україні «вибухне інформаційна БОМБА».

Зараз говорити про те, що мав на увазі Гордон, не має смислу, бо те, що він мав на увазі, не відбулося, але ситуація з зараженням вихідця із Рівненщини, який очолює санепідеміологічний напрямок в Україні, змушує тепер людей казати: 

«А Гордон таки щось знав»


Ляшко ж тим часом у Фейсбуці запевняє, що «Зради немає»:

Viktor Liashko

Отримав позитивний ПЛР на ковід.


Потрапив у той період, коли імунітет від щеплення ще не повністю сформований.

 

Як показує аналіз даних клінічних досліджень, ефективність вакцини після одноразової стандартної дози становить 76% з 22 по 90 день.

 

Рівень антитіл зберігається протягом цього періоду з мінімальним зниженням. У мене був лише 13 день після щеплення, коли з’явились симптоми, тому зрада відміняється. Але я впевнений, що саме завдяки вакцинації перебіг хвороби пройде без ускладнень і незабаром зможу повернутися до роботи!» - написав Ляшко.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень