Футболіст «Шахтаря» та збірної України перейшов в європейський гранд, – ЗМІ

Про оголосять найближчим часом

Футболіст збірної України Михайло Мудрик став гравцем лондонського «Арсеналу», про що оголосять найближчим часом. 22-річний атакуючий півзахисник підпише п'ятирічний контракт із «канонірами» із зарплатою в 42 тисячі євро на тиждень.

Про це на своїй сторінці у соціальній мережі Twitter повідомив нідерландський журналіст видання NOS Йєрун Стекеленбург. За його даними, загальна сума угоди складе близько 90 мільйонів євро, з яких 20 мільйонів будуть виплачені «Шахтарю» як різні бонуси.

— Михайло Мудрик підпише 5-річний контракт з «Арсеналом», він зароблятиме близько 37 тисяч фунтів стерлінгів на тиждень.

 

Оголошення було з деякою затримкою, тому що «Шахтар»  хотів більше грошей, але зараз угода завершена.

 

Угода укладена на суму 60 мільйонів фунтів стерлінгів + 20 мільйонів євро у вигляді бонусів. Ласкаво просимо, Михайло Мудрик, – написав представник ЗМІ.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень