Функції iPhone, про які ви могли не знати

Усі переваги, про які варто знати

Смартфон – це звичний для кожного з нас девайс, за допомогою якого можна спілкуватись, фотографувати, нагадувати собі важливі події, вчитись та робити ще дуже багато чого. Особливо якщо у вас один із топових пристрої сучасності, наприклад, iPhone 14 Pro, ціни на який тут https://storeinua.com/ua/apple-all-uk/iphone/iphone-14-pro дуже доступні. Напевно, ви вже знайшли для себе чимало переваг такого смартфона, а ще варто дізнатися про функції, які можуть бути вам невідомі.

 

Вбудований Shazam

Shazam – це мегапопулярний сервіс розпізнавання музики. І якщо раніше (до 2020 року) його потрібно було звантажувати окремо з App Store, то сьогодні він вже інтегрований в iOS. Тепер, якщо почули пісню, яка грає в магазині, можете легко розпізнати її, запустивши Shazam. Буквально пару секунд – і отримаєте результат. Крім того, «шазамити» зможете також музику з соціальних мереж.

Зверніть увагу: опцію потрібно вручну внести до «Пункту керування». Для цього послідовно перейдіть в «Параметри» – «Пункт керування». Далі клікніть на «+» біля розділу «Розпізнавання музики».

Фонові звуки

Це чудова опція, яка вас буквально врятує, коли потрібно зосередитись у галасливому місці. Крім того, це гарна можливість розслабитись перед сном та заспокоїтися. Для запуску фонових звуків потрібно:

  1. Відкрити «Установки» – «Універсальний доступ».
  2. Перейти вниз та вибрати «Аудіовізуалізація» – «фонові звуки».
  3. Активувати «фонові звуки».

Тут же одразу можете вибрати звук за замовчуванням і налаштувати бажану гучність. Для того, щоб надалі не шукати заново цю опцію, варто додати її до «Пункту керування».

Сканування документів та їх підпис

Камера iPhone – це просто скарб, який має чимало варіантів використання. Один із таких – сканування документів у високій якості. Мало того, їх навіть підписувати можна, не роздруковуючи. Це просто незамінна опція, якщо потрібно надіслати документ або ж його копію електронною поштою.

Для сканування дійте так:

  1. Запустить «Нотатки» і створіть нову.
  2. Клікніть на значок камери й на «Засканувати документ».
  3. Наведіть камеру на документ та сфотографуйте.
  4. Підкорегуйте межі методом перетягування маркера.
  5. Збережіть.

Нескладно й поставити підпис. Потрібно відкрити засканований документ, далі перейти до «Поділитись» – «Розмітка». Після цього виберіть «Підпис», а далі створіть його. Можна буде також вибрати розмір і поставити його в необхідному місці на документі. Залишиться лише клікнути на «Готово».

Довгий скриншот

Їх використовують для того, щоб ділитись інформацією буквально миттєво. Крім того, у такий спосіб зручно зберігати дані у себе в пристрої. Інколи буває, що все необхідне просто не вміщується на одному знімку екрана. iPhone має опцію створення довгих скриншотів. Дійте наступним чином:

  1. Відкрийте Safari та перейдіть до сторінки, з якої хочете зробити скриншот.
  2. Зробіть знімок екрана та відкрийте мініатюру, яка з’явилась у лівому верхньому кутку.
  3. Далі виберіть «Уся сторінка».
  4. Кликніть на «Подивитись» у верхньому кутку та виберіть, через яку програму хочете поділитись зображенням.

Скриншот буде доступний у вигляді довгого RDF-файлу, він зберігається у файлах за замовчуванням.

Потенціал вашого iPhone дуже великий, особливо якщо говорити про моделі останніх випусків, які отримали чимало технічних та естетичних оновлень. Досліджуйте, і смартфон від Apple вас ще здивує.

*

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олена Швидка

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень