Фінансовий сюрприз – Козорогам, залежність – Водоліям: гороскоп на 28 жовтня

А для Овнів це має бути день зближення з коханими

ОВНИ

Ви надто захопитися роботою, тому віддалилися від другої половинки. І цей день саме для того, щоб зблизитися з коханими. Повну гармонію та взаєморозуміння зорі вам гарантують.

ТЕЛЬЦІ

Ви знайдете новий шлях для реалізації своїх здібностей і розширення своїх перспектив. Ймовірно, й отримаєте вигідну пропозицію.

БЛИЗНЯТА

Якщо хочете, щоб життя змінилося, то вам потрібно вийти з зони комфорту й робити те, що для вас не зовсім властиво. Причому, починати потрібно вже зараз.

РАКИ

Стрес вже десь поруч ходить. Аби його уникнути, потрібно більше спати, провести день спокійно й бажано за улюбленими справами.

ЛЕВИ

Не поспішайте з рішеннями, а розберіться спершу з тим, чого ви насправді хочете. Ваше невдоволення може бути викликане тим, що вам більше не треба те, до чого ви прагнули.

ДІВИ

Соціальний статус і ваші принципи опиняться під загрозою. Будьте готові відстоювати своє.

ТЕРЕЗИ

Головний ризик цього дня - витратити більше грошей, ніж ви розраховували. Раптово можуть виникнути незаплановані витрати.

СКОРПІОНИ

Цього дня ви будете прагнути розставити всі крапки над «і». Поки ви не надто впевнені в партнері, хоча й самі не дуже багато йому віддаєте.

СТРІЛЬЦІ

Намагайтеся максимально швидко приймати рішення, оскільки життя підкине вам випробування, у яких швидкість правильної реакції зіграє головну роль.

КОЗОРОГИ

Ви можете отримати гроші, на які навіть не розраховували. Ловіть момент!

ВОДОЛІЇ

Вам допоможуть, але ви потрапите у залежність. Без допомоги вам не обійтися, адже справа надто серйозна, щоб довго роздумувати.

РИБИ

У вашому житті з’являться нові люди. Намагайтеся налагодити з ними зв’язки, оскільки нові знайомі можуть навчити вас та бути корисними у майбутньому.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

Більше оголошень