Фінансова подяка – Скорпіонам, неприємні сюрпризи – Дівам: гороскоп на 25 липня

А Овнам нагадають про себе давні знайомі

ОВНИ

Можливо, до вас звернуться за допомогою давні знайомі або, навпаки, прийдуть з новими цікавими пропозиціями. Одразу ж погоджуватися не варто, візьміть час на роздуми.

ТЕЛЬЦІ

Цей день не принесе розчарувань. Можна сміливо планувати важливі зустрічі та ухвалювати серйозні рішення. І не зважайте, якщо хтось спробує зачепити вас образливими словами.

БЛИЗНЯТА

Починається сприятливий період для любовних справ. Самотнім представникам потрібно уважно придивитися до свого оточення та не бути надто вимогливими. Ті ж, хто вже має стосунки, зможуть вивести їх на новий рівень.

РАКИ

У вас вистачить дипломатичних здібностей і вміння знаходити потрібні слова у спілкуванні на важкі теми. Але навряд чи в цьому діалозі вдасться досягти бажаного результату.

ЛЕВИ

Вам потрібно урізноманітнити своє дозвілля та розширити коло спілкування. Нові знайомства матимуть гарне продовження.

ДІВИ

Цей день може піднести не зовсім приємні сюрпризи в області високих почуттів. Вам можуть озвучити давні претензії.

ТЕРЕЗИ

Утримайтеся також від обговорення або засудження інших. Ви можете образити когось і це матиме негативні для вас наслідки. В особистих стосунках зараз потрібно діяти рішуче, якщо не хочете втратити кохану людину.

СКОРПІОНИ

Цього дня вам доведеться вирішувати чужі робочі питання. Якщо не будете надто нервувати через те, що вас відірвали від вашої роботи, то зможете швидко все владнати, а ваша допомога буде фінансово оцінена керівництвом.

СТРІЛЬЦІ

Гарний час для конструктивного спілкування, для роботи з надійними джерелами інформації. Постарайтеся уникати сварок або з'ясування відносин, хоч вас і будуть провокувати.

КОЗОРОГИ

Перш ніж почати щось робити, добре подумайте і порадьтеся з членами сім'ї. Ви будете сповнені сил, але не зможете застосувати їх з користю для справи.

ВОДОЛІЇ

Справи, заплановані на цей день, повинні пройти успішно. Ви можете дозволити собі навіть певну частку ризику, не побоюючись серйозних наслідків.

РИБИ

Будь-які суперечки вдасться легко владнати, якщо ви добре розберетеся в ситуації. Враховуйте думку інших, особливо, якщо цінуєте відносини з ними.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень