Експерти назвали три продукти, які повернуть молодість

Справді смачна і корисна порада

Люди помиляються, якщо вважають, що з віком змінювати харчові звички пізно. Позитивні зміни можуть настати у будь-який час. Тому збагачувати свій раціон цінними продуктами ніколи не пізно.

Броколі

Якщо вживати броколі з метою максимально швидко повернути молодість, красу, почати чудово почуватися і відновити здоров'я, то робити це варто частіше. Спробуйте використати броколі як свій основний гарнір. Вже за місяць такої дієти ви помітите позитивні зміни.

Виноград

Ягоди темного кольору мають омолоджувальний ефект, проте у винограду він один з найпотужніших. Їсти виноград треба щодня, але невеликими порціями. Так вам вдасться збагатити організм антиоксидантами й вітамінами. Чекати на видимі зміни довго не доведеться.

Морква

Дивовижний факт полягає в тому, що найдоступніший і найзвичніший овоч є одним із найкращих варіантів для збереження молодості. Вживати моркву потрібно щодня. Пам'ятайте, що більше користі морква приносить у поєднанні з рослинним жиром і при термічній обробці. Вас здивує смак печеної моркви зі спеціями.

Повідомлення про здоров'я мають суто рекомендаційний характер. У випадку виникнення проблем — звертайтеся до лікаря. Не займайтесь самолікуванням.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень