Два знаки Зодіаку стрибатимуть від щастя найближчими днями, - астрологи

Особливий успіх зорі віщують жінкам, народженим під цими знаками

Астрологи назвали знаки Зодіаку, представниці яких будуть особливо успішними до кінця цього тижня (7 травня).

Пощастить лише двом знакам Зодіаку, особливий успіх зорі віщують для жінок. Вони отримають унікальний шанс змінити своє життя на краще.

Везунчики за знаком Зодіаку – кому пощастить

У вказаний період удача буде супроводжувати Левиць. Вони будуть дуже активними та націленими на любовні подвиги. Зірки вкажуть Левам правильний шлях, головне - прислухатися до інтуїції й обов'язково бути добрішими до оточуючих.

Не менш вдалі дні чекають на жінок-Козорогів, особливо самотніх. Для отримання максимального результату їм радять бути сміливішими у своїх починаннях,  не боятися проявляти ініціативу та брати на себе всю відповідальність., щоб таки змінити своє життя на краще, Козорогам важливо захотіти цього, і зміни обов'язково відбудуться без особливих зусиль.

Раніше відомий астролог Валентина Віттрок зробила прогноз на травень 2023 для представників кожного знака Зодіаку. Серед них є ті, кому зірки обіцяють більше удачі й щасливих моментів в житті.

Наголошуємо! Цей матеріал не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Джерело: «УНІАН» 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Пицька

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень