Дозволили торгувати городиною: Але що насправді продають на прилеглих до ринку вулицях (ФОТО)

Роботу ярмарку навколо ринку продовжили, а розпорядником призначили ТзОВ «Рівненський ринок»

Так виглядала торгівля, а точніше її відсутність на прилеглих до ринку вулицях 9 листопада 2021 року

На початку листопада рішенням виконкому у Рівному дозволили ще три місяці торгувати на вулицях Гетьмана Полуботка (від вул. Гетьмана Сагайдачного до вул. Пересопницької, зі сторони парної нумерації будинків), Пересопницькій (від вул. Гетьмана Полуботка до торговельного ряду з продажу зрізаних квітів власного вирощення, зі сторони непарної нумерації будинків), Шевченка (від вул. Гетьмана Сагайдачного до вул. Пересопницької).

У рішенні щодо організаційних питань роботи ярмарку йдеться:

надавати торговельні місця на ярмарку виключно під торгівлю сільськогосподарською продукцією власного виробництва, виробникам такої продукції, крім продукції тваринного походження;

 

не допускати реалізацію товарів, які заборонені до продажу в Україні;

Йдеться виключно про торгівлю городиною, а не побутовими товарами.

А так це місце виглядає 30 листопада 2021 року. Столи ломляться від "городини"

Як стало відомо з власних джерел Радіо Трек, цього тижня продавці різноманітного краму розклали торгівлю на столах на рядах прилеглих до ринку. Усі місця які вони займали в середині ринку з початку впровадження «червоної зони» - наразі вільні, торговці вийшли торгувати на ярмарок залишивши територію всередині ринку практично порожньою.

 При цьому у рішенні виконкому йдеться:

Поліції спільно з організатором та розпорядником ярмарку доручено не допускати несанкціоновану торгівлю на прилеглих до ярмарку частинах вулиць Гетьмана Полуботка, Пересопницької, Гетьмана Сагайдачного, Шевченка.

Редакція Радіо Трек намагалася отримати коментар з приводу порядку роботи ярмарку в очільника ТзОВ «Рівненський ринок» Олександра Новосада. Втім на момент публікації він слухавку не підіймав.

Городина насправді тут, не на столах - а на землі

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень