Довідки про адміністративні послуги у Рівному видають за декілька хвилин

Завдяки електронному реєстру територіальних громад

У Рівненському ЦНАПі тепер можна отримати майже будь-яку довідку за декілька хвилин. Це стосується документів, які відносяться до компетенції центру. Нове  віконце експрес-послуг почало свою роботу сьогодні, о 17:00.  До цього воно декілька тижнів працювало в тестовому режимі.

Скористатися його послугами може будь-який громадянин, що вже звертався в ЦНАП чи внесений до реєстру територіальних громад.  Електронний реєстр запровадили торік й він суттєво пришвидшив роботу центру надання адміністративних послуг, розповідає працівник ЦНАПу Анна Дмитрієва:

Ми його вже впровадили 20 серпня 2016 року. Реєстр наповнений вже на 95%, тобто майже 100% мешканців міста та області вже зареєструвалося. Далі в залежності від кількості зареєстрованих адміністратор видає роздруковану довідку від 5 до 10 хвилин. 

Нагадаємо, що цього тижня міський голова Рівного своїм розпорядженням перевів з посади заступника на посаду керівника Рівненського ЦНАПу Юлію Шигорєву. 

Відсьогодні у рівненському ЦНАПі новий керівник

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень