Додаткові витрати – Водоліям, зміни в особистому житті – Овнам: гороскоп на 1 грудня

А комусь зорі обіцяють гроші

ОВНИ

Можливі зміни в особистому житті. Чекайте несподіваних приємностей.

ТЕЛЬЦІ

Прекрасний день, щоб робити кар’єру. Продемонструйте усі свої найкращі якості й керівництво це помітить. А грошові надходження зорі обіцяють вже незабаром.

БЛИЗНЯТА

Цього дня ймовірні невдачі на роботі. Можливі помилки, прорахунки та підступи недругів. Спробуйте ввічливо відсторонити від себе людей, які мають до ваших справ підвищений інтерес.

РАКИ

Зараз вам потрібно буде ухвалити ряд важливих рішень. Попри перешкоди та труднощі, ви зумієте обійти всі перешкоди.

ЛЕВИ

Робота вимагатиме більших зусиль, нестандартного погляду на звичні обов'язки та неординарних рішень.

ДІВИ

Постарайтеся не починати великих проєктів, а також не довіряйте обіцянкам. Зараз ваші обережність і завбачливість виявляться доречними, як ніколи.

ТЕРЕЗИ

Цей день може відчутно змінити ваше життя. Пильнуйте й не слухайте порад, покладаючись виключно на себе. Обережно поставтеся до надто привабливих пропозицій.

СКОРПІОНИ

Цього дня вам вдасться знаходити правильні рішення в майже безвихідних ситуаціях. А інтуїція допоможе створити передумови для поліпшення вашого фінансового становища.

СТРІЛЬЦІ

Сприятливий день для тих, хто займається комерцією та бізнесом. Ви можете отримати приємну новину або привабливу пропозицію щодо участі у спільному проєкті. Не поспішайте давати згоду: справа вимагатиме великої кількості часу та сил.

КОЗОРОГИ

Цей день буде днем гармонії, самозаглиблення та влаштування особистого життя. Ваша завзятість допоможе вам досягти високих результатів, однак не варто форсувати події.

ВОДОЛІЇ

Життєвий потенціал зараз на вкрай низькому рівні, тому контакти з партнерами або начальством будуть важкими. Сімейні проблеми або побутові клопоти потребуватимуть додаткових витрат.

РИБИ

Сприятливий день для втілення своїх задумів у життя. Є велика ймовірність того, що вам вдасться поліпшити своє фінансове становище або досягти прогресу в справах, щоправда, на нетривалий час.

Зауважимо!

 Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень