Добро проти зла: Яка ви насправді людина

Дізнайтеся про себе всю правду

Погляньте на головне зображення. Що ви побачили на ньому в першу чергу?

Обрали? Тоді прочитайте, що це означає

Голова людини

У вас 80% добра і 20% зла.

Ви прекрасно збалансована особистість. Вас знають як добру, веселу та товариську людину. У найтяжчий момент близькі можуть покластися на вас, бо знають, що ви ніколи не відмовите у підтримці. Разом з тим слово «ні» ви також використовуєте, чим не дозволяєте іншим маніпулювати вами.

Корабель

Ви – 100% зла! Принаймні таким вас часто вважають інші люди.

А все через те, що ви звикли говорити правду в обличчя. Ви щиро вважаєте, що здорова критика допомагає людям ставати кращими, але ваші знайомі можуть вас зненавидіти на це. Ви досить жорстка людина, але ваші методи виправдані. Оскільки найчастіше домогтися гарного результату можна, лише переступивши через себе.

Море

Ви на 100% добра людина!

У вас надзвичайно м’який характер, і ви всіма силами намагаєтеся уникнути конфліктів. Навіть якщо вас вдарять по правій щоці, ви смиренно підставляєте ліву. Ви завжди готові прийти на допомогу тим, хто цього потребує найбільше. Однак вашою добротою часто можуть користуватися.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

Більше оголошень