Для чого треба регулярно класти бюстгальтер у морозилку? Результат вас здивує

Холод виконає дві функції

Бюстгальтер є чи не найголовнішим елементом жіночого гардероба. На жаль, як і будь-яка спідня білизна, цей делікатний предмет не прослужить довго, якщо за ним недбайливо доглядати. Навіть найдорожчий ліфчик з часом псується. Але є кілька простих хитрощів, щоб довше користуватися білизною.

Як продовжити життя бюстгальтера?

Покладіть свій бюстгальтер у морозилку. Можливо, ця ідея здасться вам абсурдною, але, якщо ви хочете продовжити життя улюбленого предмета, морозильна камера може стати чудовим союзником. В ідеалі, купивши новий бюстгальтер, слід покласти його в поліетиленовий пакет і відразу - в морозилку. Залиште його там на кілька годин, а краще навіть на ніч. 

Наступного дня дайте йому «відтанути» при кімнатній температурі й тільки потім його можна носити.

Так ви його дезінфікуєте й уникнете прання та ризиків зіпсувати форму виробу. Завдяки холоду волокна стають більш гнучкими й не розтягуються. Повторюйте цю процедуру приблизно раз на 2 місяці.

Джерело: spm

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень