Диван – то про стиль життя: Як правильно обрати головний предмет інтер’єру? (ФОТО)

Адже це не тільки про сон чи релакс

Є предмети інтер’єру, без яких неможливо уявити сучасне житло та навіть офіс. Одним із них є диван. Втім, для того, аби насолодитися всіма його перевагами, треба зробити вдалий вибір і придбати конструкцію, яка потрібна саме вам. До того ж вона обов’язково має вписатися в конкретне приміщення, причому не тільки по габаритах, але й за формою, кольором, стилем і текстурою.

Консультанти МебельОк рекомендують для початку оцінити можливі варіанти за допомогою фото, а потім визначитися з моделлю. Чому так?  

Більшість покупців навіть не здогадуються про існування багатьох видів диванів і навряд чи можуть «на око» визначити переваги чи недоліки тієї чи іншої конструкції.

 

Хоча, як стверджують експерти, якщо диван підібраний по всіх параметрах, недоліків в ньому для конкретного споживача просто не буде

Дивани відрізняються за конструкцією, призначенням, розмірами, стилістикою, але це ще не все...

Якщо говорити про призначення, то придбати можна модель для дитячої кімнати, для офісу, для вітальні. Деякі з них призначені тільки для того, щоб на них сидіти, а інші кількома рухами перетворюються у повноцінне спальне місце ще й з нішами для зберігання різних речей.

Щодо розмірів, то виробники пропонують одно- двоспальні та полуторні. Ну і напевне, найбільш широка класифікація стосується особливостей конструкції.

На споживача чекають дивани:

  • модульні;
  • безкаркасні;
  • тахти;
  • канапи;
  • кушетки.

Не менш великий вибір в плані форми. Придбати можна диван:

  • прямий;
  • кутовий;
  • закруглений;
  • п-подібний;
  • фігурний.

Саме такий вибір дозволить підібрати модуль, який ідеально впишеться в конкретне приміщення і на 100% буде відповідати вашим вимогам. Ну, а для того, щоб максимально задовольнити всі потреби споживачів, виробники використовують різну фурнітуру, комплектувальні та додаткові елементи, які підвищують рівень ергономічності самого виробу та комфорту людини.

Якщо ви в пошуках максимально простої системи, зверніть увагу на дивани без механізму. При цьому модуль може бути оснащений підлокітниками, додатковими подушками, поличками.

Якщо є завдання придбати диван максимально функціональний, обирайте між конструкціями зі спеціальними механізмами типу:

  • дельфін;
  • акордеон;
  • клік-кляк;
  • алеко.

Популярністю користуються розкладні дивани, які здатні з місця для релаксу перетворитися в повноцінне ліжко. Причому розкладатися конструкції можуть по-різному, в залежності від механізму, який використовує виробник.

Комусь до вподоби викатна конструкція, а хтось робить вибір на користь євро-книжки. Додають функціональності моделям спеціальні ніші чи ящики, в які вийде сховати постільну білизну, пледи, ковдри чи навіть дитячі іграшки.

Диван - це не тільки про комфорт і ергономіку, але і про чудовий шанс підтримувати ідеальний порядок в приміщенні без великих зусиль.

Щодо матеріалів, які використовуються для виготовлення оббивки, тут теж можливі варіації.

Покупцям доступні версії з натуральної шкіри (преміальний сегмент), екошкіри, меблевих тканин. Кожен з матеріалів має свої особливості, потребує різного догляду. Якщо диван планується для активної експлуатації, краще обирати меблеві тканини, які відрізняються і довговічністю, і простотою догляду.

 

Якщо це предмет інтер’єру, який має стати його родзинкою, то натуральна шкіра буде ідеальним вибором. Однак варто пам’ятати, що це продукція з преміальної серії, тому її вартість навряд чи можна назвати демократичною.

Величезний асортимент дозволить підібрати оптимальний варіант, а рекомендації консультантів MebelOk допоможуть зробити не просто вдалу покупку, а правильно інвестувати кошти в ергономічну конструкцію, яка додасть інтер’єру стильності, підвищить ваш комфорт і прослужить багато років.  

на правах реклами

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень