ДЕ ЗАЛУЖНИЙ? «Штірліц» відкрив «страшну правду», що насправді з головкомом ЗСУ (ВІДЕО)

З'явилося відео, яке вщент розвалило вороже ІПСО

Російські пропагандисти вигадали фейк про Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного. За версією рашистів, український генерал нібито отримав поранення на початку травня.

Про це заявляють російські ЗМІ, зокрема РИА Новости.

Окупанти стверджують, що Залужний «зазнав травми голови та осколкових поранень» внаслідок ракетного удару рашистів по одному з об'єктів у Херсонській області.

 

Мало того, за версією роспропаганди, Головнокомандувачу ЗСУ «зробили трепанацію черепа», і тепер він «не зможе виконувати свою роботу».

Цю інформацію невпинно спростовували і секретар РНБО Данілов, і заступниця міністра оборони Ганна Маляр. За її словами, вкиди росіян про «зникнення» Залужного – це спроба деморалізувати захисників у Бахмуті.

Втім, сьогодні з'явилося відео, яке вщент розвалило вороже ІПСО. Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний живий і здоровий, попри заяви російської пропаганди про його поранення. Відео з ним опублікував полковник Анатолій Штефан.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень