Дантес із Дорофєєвою досі не розлучені?

За буквою закону пара все ще разом

Надя Дорофєєва та Володимир Дантес - фото з мережі
Надя Дорофєєва та Володимир Дантес - фото з мережі

Український співак та стендапер Володимир Дантес прокоментував своє розлучення з Надею Дорофєєвою. Про розставання пара повідомила в березні.

В інтерв'ю Славі Дьоміну Вова розповів, що це було рішення, не ухвалене в один момент, воно стало результатом тривалих розмов.

- Місяць за місяцем, ви розмовляєте, круто, що ми дуже багато розмовляли. Про те, як ми почуваємось один з одним, що змінилося... Десь наприкінці січня ми вирішили, що розходимось. На початку лютого я переїхав у квартиру, яку зняв, - зазначив співак, уточнивши, що дружина залишилася жити в їхньому будинку.

Як зазначив Дантес, в майбутньому цей будинок продадуть.

- Я казав - хочеш, забирай будинок, Надя каже - мені не потрібні ці геройські твої вчинки, ми будували його разом і ділитимемо теж разом. Ніхто з нас, напевне, не захотів би лишатися в цьому будинку - зізнався співак.

Володимир розповів, що, про своє розлучення пара планувала оголосити 1 березня, однак повномасштабна російська агресія внесла свої корективи.

Також Дантес прямо відпові на запитання, чи кохає він Дорофєєву. Співак сказав, що ця любов трансформується в іншу. 

- Треба жити життя, не треба зациклюватися, на чомусь одному, моменті. Ми побачили, як змінюється життя... Думаю, що я її люблю, але не кохаю, - додав він.

Що стосується офіційного розлучення, то, як розповів Дантес, документи на нього пара не подала досі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень