Цінна знахідка – Дівам, багато уваги – Стрільцям: гороскоп на 31 грудня

А Терези прикрасять будь-яку компанію

ОВНИ

Будьте обережні з грошима, адже цього дня можливі не зовсім виправдані витрати.

ТЕЛЬЦІ

День подарує вам велику удачу. Зорі пророкують вам несподіваний новорічний подарунок, який може змусити вас стрибати від радості. 

БЛИЗНЯТА

Ваші активність та ентузіазм створять прекрасний настрій і вам, і оточуючим. Також цей день подарує вам шанс в особистому житті.

РАКИ

Зорі віщують успіх у любовних справах. Спільний вечір дасть поштовх вашим стосункам.

ЛЕВИ

Ви зможете максимально проявити всі свої інтелектуальні здібності. А ось за те, що вимагає значного фізичного напруження, братися не варто.

ДІВИ

Можливо, вам повернуть старий борг або ви знайдете цінну річ. 

ТЕРЕЗИ

Ваша життєрадісність зробить вас душею будь-якої компанії. А завдяки заступництву планет ви отримаєте нове замовлення або пропозицію зайнятися новим родом діяльності. 

СКОРПІОНИ

Останній день року буде вдалим.  Однак не чекайте негайних результатів: ймовірно, рішення затягнеться, але буде для вас вигідним. 

СТРІЛЬЦІ

Цього дня ви будете відчувати на собі пильну увагу. Можливі нові захоплення, однак швидше за все партнер не буде відповідати вашим уявленням про ідеал. 

КОЗОРОГИ

Друзі або кохані можуть висловлювати вам претензії. Спробуйте вирівняти ситуацію, навіть якщо спершу вони здадуться образливими та незрозумілими. 

ВОДОЛІЇ

Цей день може виявитися дуже напруженим, тому потрібно ретельно обмірковувати всі свої дії. 

РИБИ

Вам необхідно уникати песимістів та негативних настроїв. Цього дня навколишня дійсність проєктується на вас, тому стежте за прикметами.

Зауважимо!

 Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень