Цифри підкажуть, яким буде шлюб: як самостійно вирахувати щасливу дату весілля

За допомогою нумерології можна вплинути на долю сім'ї

На щастя і мир у сім'ї можуть впливати найрізноманітніші чинники, зокрема й дата одруження.

Наприклад, ваша дата весілля 7 грудня 2018 року. Кожну цифру складають: 7+1+2+2+0+1+8 = 21. Дві цифри 2 і 1, що вийшли, складають, отримуючи в результаті 3. У кожної пари має вийти число від 1 до 9. А далі вже перевіряєте, що означає ваша цифра.

1.

Шлюб, укладений під цим числом, здатний зіштовхнути подружжя в боротьбі за лідерство. Такій парі важливо навчитися знаходити компроміси для збереження гармонії та миру.

2.

Цей шлюб можна вважати одним із найбільш гармонійних союзів, який може стати прикладом для багатьох. Для збереження миру в цій сім'ї, подружжю потрібно періодично не надовго розлучатися.

3.

Це число здатне принести у стосунки дисгармонію і занепокоєння, оскільки в цій парі подружжя не бажає чути і поступатися одне одному. Щоб зберегти сім'ю, необхідно навчитися опановувати себе і приборкувати свій егоїзм, а також проявляти інтерес до життя партнера.

4.

Це - цифра саморозвитку. Однак у шлюбі може статися так, що подружжя ставитиме на перше місце особисті інтереси, а не взаємну підтримку. У цьому разі партнерам необхідно шукати точки дотику і компроміси.

5.

Число гарантує парі свіжі емоції, враження та захоплення. Подружжю не потрібно докладати особливих зусиль для легкого контакту. Однак і в такому гармонійному союзі не варто забувати про власні справи та усамітнення.

6.

Це - найщасливіше число для шлюбу. Завдяки підтримці в усьому, подружжя зможе прожити довгі та щасливі роки разом.

7.

Ідеальна цифра для людей, які бажають усамітнення і спокою. Шлюб буде щасливим і довгим, якщо обидва партнери чекають від стосунків саме цього.

8.

Це - символ кар'єри та фінансового благополуччя. Ідеально підходить кар'єристам. У шлюбі ці люди будуть підтримувати один одного в робочих питаннях, через що зможуть багато чого досягти разом.

9.

Цифра означає завершення старого циклу і початок нового. Шлюб може бути важким, оскільки подружжю більше важлива особиста трансформація. При цьому, якщо обидва партнери працюватимуть над стосунками, то союз може бути цілком вдалим.

Джерело

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

Більше оголошень