Чотири знаки Зодіаку, яким мало одного партнера

Третій – не зайвий

Астрологи кажуть, що є 4 знаки Зодіаку, яким мало одного партнера. З представниками цих знаків Зодіаку важко будувати стосунки, адже вони завжди про когось думають.

Близнята

Одна людина – дві особистості. Одній – хочеться навіженості, пристрасті, яскравих емоцій, а інший – знайти споріднену душу. Але знайти все це в одній людині непросто, тож Близнюки можуть будувати стосунки з двома партнерами паралельно. Викрити їх у зраді складно, адже вони вміють підлаштовуватися під різні стресові ситуації. 

Терези

Терези – романтики, для них у стосунках головну роль відіграють гармонія та емоції. Але щойно вони зустрінуть ще когось, хто заполонить серце, без зради не обійдеться.

Скорпіон

Скорпіони лише деякий час можуть бути вірними. Але серце Скорпіона завжди прагне любові, тож представники цього знаку Зодіаку найчастіше формують любовні трикутники. За обох партнерів вони будуть чіплятися руками й ногами і не відпускатимуть, поки комусь не набридне ця схема стосунків.

Риби

Риби дуже люблять секс і шукають його буквально скрізь. Це ті люди, в яких за все життя може бути більше сотні сексуальних партнерів. Але це не означає, що з усіма людьми були стосунки. Риби таким чином наповнюють себе емоційно.

Джерело: unian

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

Більше оголошень