Чотири знаки Зодіаку, яких неможливо зурочити

Характер та багатий внутрішній світ стають справжнім щитом від «поганого ока»

ДІВА

Діви вкрай недовірливі. Будь-яку інформацію вони довго опрацьовують, а пристріт - це в принципі те, що нам сказали. Тому наврочити Дівам неможливо, після детального аналізу вони розуміють, що це все неправда і магія розвіюється.  

Діва слабне у моменти емоційного збудження, а коли емоції під контролем – їй нічого не загрожує. 

СКОРПІОН

Оберегом Скорпіонів є їх складний характер та шалена енергетика. Вони усе змітають на своєму шляху і погані наміри зокрема. Є теорія, що Скорпіони – істоти отруйні, можуть виживати у складних умовах, тож у них своєрідний імунітет до сторонньої агресії та пристріту. 

СТРІЛЕЦЬ

Шахраї чи різноманітні маги нічого не можуть вдіяти зі Стрільцями. Втертися до них в довіру неможливо, а значить, і вроки не подіють. Стільці вважають за краще жити своїм розумом, а чужі слова відкидають. Це й захищає їх від «поганого ока». 

ВОДОЛІЙ

Водолії дбають про спокій свого внутрішнього світу, не розпорошуються на сторонні турботи та проблеми. Вони нікого не чіпають, то ж і їх зачепити практично нереально. Стихія Водолія – Повітря, воно наче здуває з них непотрібне й небезпечне.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

Більше оголошень